Jag kom på att jag inte visat några bilder här från ett par utflykter vi gjorde på semestern. Dels var vi på Ödåkra spritfabrik som ligger en bit utanför Helsingborg. En så trevlig upplevelse! Här finns butiker med inredning, kläder, blommor, antikviteter och restauranger. I en lokal fanns R+R Design som var en riktig upplevelse. Här finns bland möbler och mattor från Marie Olsson Nylander och det var så kul att få se dessa i verkligheten.
 
 
(null)
 
(null)
 
Så glad att ha fått se detta vackra klädskåp i verkligheten som vad jag förstår är inköpt på Sicilien. En dröm!
 
(null)
 
 
 
Vi var också inne på Slottstallets möbler och interiör där det finns massa fint, blandning med både nytt och gammalt. 
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Ett annat besök som gjorde ett härligt intryck på Spritfabriken var hos Papapiada. Här finns den italienska piadinan som påminner om tunnbröd och med olika grejer i. Jag testade dock en pasta med salvia och brynt smör, en favoriträtt hos mig. Som förrätt delade vi på en burrata och även det är ju så gott.  Underbara smaker, trevlig personal och hit vill jag åka igen!
 
Vi besökte också Blå Hallen som ligger i närheten av Magasin 36 i Höganäs. De finns här på helgerna i juli och vi var där sista helgen. Massa utställare och mycket att titta på även här. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Alltså det finns ju hur mycket som helst att besöka i Skåne och jag är glad att vi inte har så långt att ta oss dit när vi är i stugan. Perfekta utflykter när vädret är sämre som vi hade det på semestern.
 
Nu är det i alla fall fredag och helgen är här. Till helgen tror jag att det får bli Sofia Woods recept på pappardelle med svartkål och kantareller och en burrata till. Längtar! 

blahallen, spritan,