Vi firade midsommar själva nere i stugan. Lite konstigt eftersom vi alltid brukar ha besökare då. Men i år är det inte som vanligt. Vi kom ner redan på torsdagen när det var högsommarvärme. Så skönt och vi kunde sitta ute rätt länge då. 
 
(null)
 
Ovanligt mycket blommor på pionbusken i år och ljuvlig doft. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
 
Testade en ny variant av matjesill och potatis, samma ingredienser men allt upplagt på ett fat och med brynt smör över. Till det en citroncreme. Enligt receptet med creme fraiche fast jag tog gräddfil och det funkade utmärkt. Receptet hittade jag hos Landleys kök. Så mycket goda smaker!
 
Midsommarafton var varm med 29 grader men tidig kväll satte åskvädret igång och så höll det på halva natten. Även  söndagen öste regnet ner. 
 
På hemvägen stannade vi på Vandalorum utanför Värnamo för att äta lunch. Där pågår bland  annat  en utställning med systrarnas Jobs textiler. 
 
 
(null)
 
(null)
 
Vi var dock inte på utställningen men det kan ju vara ett tips inför semestern. De har också en shop med mycket fina grejer. Bland annat såg jag de här novellsamlingarna. Och maten var riktigt god, vi åt småländska isterband.
 
 
(null)
 
 
midsommar, vandalorum,