(null)
 
I lördags vaknade vi upp till den här synen i stugan. Det hade regnat under natten och tidig morgon men när vi satte oss ner för att äta frukost så sken solen och det blev så fint ljus på krikonträdet, som kanske inte riktigt kommer fram här. 
 
Efter frukosten planterade C ner tulpanlökar och alliumlökar, så kul att se när det växer upp till våren. Därefter gjorde vi lite ärenden inne i Båstad innan det blev dags för lunch på hotell Riviera Strand.
 
 
(null)
 
På bilden nedan ser det ganska tomt ut här men det fylldes snart av gäster på hotellet, verkade nästan som det var ett träningsläger här. Dock hölls det avstånd i restaurangen. 
 
 
(null)
 
 
Dagens var Havets Wallenbergare som smakade väldigt gott!
 
(null)
 
 
 
Eftersom nästan alla gäster var i restaurangen passade jag på att gå runt och ta lite foton. Jag tycker det är så fin inredning, kul att gå runt och kolla bara. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Det var första gången vi åt lunch här men vi har ätit både påskbuffé och frukost här innan. Jag har gjort några inlägg tidigare om hotell Riviera om man vill läsa. Jag vet att man nu kallar det för familjehotell och det finns visst med bland Apollos utbud, alltså åka på charter i Sverige borde väl vara idealiskt nu. 
 
riviera,