Förra helgen åkte vi ner till stugan tidig lördag morgon. Dags att klippa äppelträdet nämligen. Förra året blev det inte gjort av någon anledning. 
 
 
(null)
 
I fönstret blommar Mårbackapelargonen men pelargonerna klipptes ner nu också. Borde egentligen planterat om också men det får vänta lite till en annan gång. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
Nyklippta äppelträdet!
 
 
(null)
 
Innan vi åkte och handlade tog vi en sväng ner till havet lagom till solnedgången, så vackert!
 
 
(null)
 
Skummeslövs strand och bryggan som blev klar förra året. 
 
Den här helgen stannade vi kvar till måndagen, det var nämligen min födelsedag så vi bestämde oss för att fira den nere i stugan. Och vilken fantastisk vårdag det blev på måndagen! Vi började med en frukost på Restaurang Sand i Båstad där vi fick tid kl 07:30 så ingen sovmorgon här inte. Men det kändes bra eftersom vi kom lagom till soluppgången.
 
 
 
(null)
 
Så vackert här också!
 
 
(null)
 
Strålande utsikt från frukostbordet.
 
Efter frukost åkte vi tillbaka till stugan och packade ihop våra grejer. Då hade värmen stigit så de var riktigt gott när vi stod ute på altanen och passade på att få lite sol på näsan. 
 
Vi åkte sedan uppåt längs kusten och stannade till i Falkenberg där vi gick ut och kände på havsluften i Skrea innan vi for vidare hemåt. Bästa vårdagen med temperatur upp mot 14 grader, tror jag aldrig har hänt på min födelsedag tidigare. 
 
 
(null)