Vi var nere några dagar i stugan förra veckan och "höstade" i trädgården. Det var dags att plantera lite tulpanlökar och allium, plocka upp dahliaknölarna och ta in gräsklipparen för vinterförvaring bland annat. Jag plockade också in några kvistar av syrenhortensian som jag tänkte torka. Det var nog i sista minuten jag plockade in för en del av blommorna hade redan börjat vissna. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Visst är de fina! Inspirationen till att sätta dem i den svarta Tine K-krukan kommer från konstnären Josh Young som jag följer på instagram. Jag har skrivit om honom tidigare förra hösten och visat hur han brukar  pynta sin trappa till huset med ljus och pumpor så här på hösten. Dessutom är han en duktig konstnär som jag inspireras av. 
 
 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Vi fick tre (3) dahlior den här gången, inte riktigt vad man förväntat sig när vi satte ner knölarna i våras. Vi grävde i alla fall upp knölarna som fått ligga och torka några dagar. Den dahlian som hade tre blommor kommer från högen till vänster. De andra två högarna tror jag är café au lait-sorten och de är ju rätt taniga. Får väl införskaffa nya knölar till nästa säsong i stället. 
 
(null)