Hej!
Måndag och ny vecka igen. Vi har haft några härliga dagar i stugan med riktig sommarvärme och sommarkänsla igen. Fredagen visade termometern hela 26 - 27 grader och man tror ju inte att det är sant, men det är bara att njuta av det härliga. 
 
På fredagen gjorde vi ett besök på Butiken Norrviken på Norrvikens trädgårdar i Båstad. Vi hade tänkt ta oss dit på semestern men det blev aldrig av. Nu var det i stället nästan för varmt att gå runt där så vi besökte bara butiken. 
 
(null)
 
Här finns nya inredningsdetaljer blandat med antikviteter i samarbete med Karin och Lisa Laserow och det här med att blanda gammalt och nytt blir ju bara så bra. Jag blev väldigt förtjust i det som syns här ovan med de fina gråblågröna kuddarna i den vita soffan blandat med de mörka detaljerna. De här kuddarna har jag inte sett innan och vet faktiskt inte var de kommer ifrån. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Tallrikar från Sthåls keramik i en grågrön färg som jag är så förtjust i. 
 
(null)
 
Det finns också en liten utedel som hör till butiken och man kan ju inte klaga på utsikten här!
 
Tack till Anette på Inredningshjälpen för att jag hittade hit efter att ha läst om det på hennes blogg.  Läs gärna hennes inlägg med lite fler fina bilder än vad jag har. 
 
 
(null)
 
Tillbaka i trädgården i stugan. Här blommar nu en hortensia som vi fick i inflyttningspresent för  6 år sedan. Den blommade ju alltså när vi fick den men sedan har det inkommit några blommor förrän i år. Och det är denna här nedan som är den stora blomman och sedan finns det några små mindre också. Har väl misstänkt att det är en hortensia som man har inomhus och som inte brukar blomma ute men jag vet inte säkert. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
På kvällen grillade vi och i luften var det fortfarande varmt. Skillnaden mot högsommaren är ju att det mörknar så fort nu men med lite tända ljus så blir det ganska mysigt. Förmodligen sista kvällen vi satt ute och åt middag det här året. 
 
 
(null)
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej