Som jag säkert skrivit förut har vi en ganska stor hall som får agera både matrum, bibliotek, kontor och hall då förstås. 
 
Nu har vi uppdaterat inredningen här och vi köpte nya stolar i somras på Magasin 36 i Höganäs, närmare bestämt hos Entourage of Design. Tror jag skrivit om dem tidigare i något inlägg, i vilket fall säljer de både nytt och gammalt, möbler, lampor, mattor med mera. Stolarna vi köpte är danska och jag tippar på att de är från 1960-talet. Teak och konstläder och vi är jättenöjda med dem. 
 
 
(null)
 
Dessutom har vi köpt en ny lampa att ha över matbordet, det blev Molekyl som vi är väldigt nöjda med. Nu väntar vi bara på att vi ska få en dimmer installerad för det blir väldigt ljust när de här 11 lamporna är tända och man vill ju ha lite mer stämningsbelysning när vi sitter här och äter. 
 
 
(null)
 
Jag är så nöjd med de här nya inköpen, tycker att både stolarna och lampan passar så bra tillsammans med bordet. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Två stolar har vi i köket också, här ser man lite bättre hur de ser ut. 
 
Vi har varit nere i Höganäs några gånger under sommaren och jag har lite bilder därifrån som jag tänkte visa i ett annat inlägg. Tycker det är så fint med blandningen av gammalt och nytt och jag kan gå här länge och titta.
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej