Viljen härlig midsommarhelg vi fick! Fredagen började lite mulet och man springer ut och in och kollar upp mot himlen för att se om det skulle spricka upp. Och det gjorde det ju på förmiddagen och vi kunde duka ute.  


(null)

Alldeles perfekt temperatur blev det för att sitta ute och äta den traditionella midsommarmaten.

(null)

(null)

Till tårtan kunde vi äntligen plocka fram dessertvinet som vi haft liggandes i cirka  1,5 år. Så kul att kunna bjuda på det till våra gäster. Det är ju inte så att C och jag tar fram en flaska dessertvin och delar på men nu var det ju perfekt tillfälle. Det här vinet kommer från norra Italien just den byn vi bodde i, Serralunga d’Alba och heter Moscato d’Asti. Det går att beställa från Systembolaget. Inte lika mycket bubblor i som Asti spumante om ni känner igen det, det här kallas frizzante och är som sagt lite mindre bubbel. 

(null)


(null)

Svensk midsommar som blev så fin!

På kvällen grillades det lax och vi spelade även lite boule, på gräs istället för grus. Lördagen blev det en liten åktur på Hallandsåsen och även en liten tur till Torekov. 

(null)

Och i går var det dags att fara hem igen, så fort det går. Nu börjar nedräkningen till semester, C jobbar denna veckan och jag ett par dagar nästa vecka men sen så …