Söndag kväll. Nu har det gått ett tag igen sedan jag var inne här sist. Dagen efter lunchstället jag visade då åkte vi till Mallorca en vecka. Så skönt att få komma i väg, första resan sedan pandemin startade. I och för sig Helsingör i somras och höstas men jag räknar inte det riktigt. 
 
Nu var vädret på Mallis så där de första dagarna, kallt och blåsigt. Det blev bättre under veckan men inte så att man låg på stranden och solade och badade. Det hade jag inte gjort i alla fall. Men vi har gjort en del utflykter tillsammans med vännerna vi åkte, promenerat och ätit så mycket god mat och druckit vin förstås. Jag sa innan att det här skulle bli en "hälsoresa" just med maten och vinet. Jag blev kanonsjuk när vi kommit hem igen. Jag skyller på tanten som satt bakom oss på planet hem och hostade och snorade rätt ut. Nu börjar det i alla fall rätta till sig och i dag har jag varit ute för första gången på 10 dagar, det kändes kan jag lova. Helt slut när jag kom hem. Enligt telefonens app hade jag gått 600 meter.
 
Antingen har jag legat i sängen eller i soffan och skrollat upp och ner på instagram och bloggar och fastnat  lite extra för en del, som jag tycker gör mig lite piggare. Är det bara jag som suktar efter färg när jag är sjuk?
 
Vi börjar med Elin Lervik som jag följer på Instagram. Visst är den här bilden ljuvlig? Taget i deras lägenhet i Bordighera i Italien, och det tänker jag skriva mer om en annan gång.  Rosa och gult, hur fint är det inte? 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
Nästa fina färgbild kommer från Freddie Palmstierna, samma färgskala här och för tillfället min favorittavelvägg. 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
Nu blir det lite mer pastelligt. Anna Kubel har varit i Antibes och fotograferat. 
 
(null)
 
 
 
 
(null)
 
På det här bistrot vill jag sitta, i höst kanske?
 
 
 
En bild på kaklet i Dominika Peczynkskis kök. Började följa henne när de varit med i Strömstedts tidigare i vår. Blev glad av kaklet, från italienska la Riggiola. Hela hemmet förresten är jättefint av det jag sett. 
 
 
 
(null)
 
 
Fredag morgon på Instagram. Emma Johansson, eller Whatdecoratesmyday har tapetserat sin glasveranda med två olika tapeter från Boråstapeter. Kollade filmen hon la ut hur många gånger som helst, så himla underbart. Vet inte om jag lyckas länka till filmen men i så fall får ni gå in och titta själva. Undrar om det inte var det som gjorde att jag piggnade till lite i fredags? Dessutom har hon ju så passande klädsel tycker jag . 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Till sist blir det bilder från en uteplats hos House of Philia. Ljuvligt är ordet. 
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Hoppas ni gillar mina "färgbilder". Veckan som kommer är det är Kristi Himmelsfärd och lite kortare arbetsvecka för en del. Ha det så gott!