4:e advent i dag och nu när jag sitter här är det nästan svart ute, riktigt mörkt i dag alltså. Tur att det vänder snart och går mot ljusare tider. 
 
Det har gått ett tag sedan jag var inne här. Har försökt ett antal gånger att logga in men problem att ladda upp bilder och det börjar bli lite tröttsamt faktiskt. Funderar på att byta bloggportal igen men jag avvaktar lite och hoppas man skärper till sig på blogg.se och fixar lite snabbare när det blir problem. Det är ju inte bara jag som drabbas. 
 
I vilket fall skrev jag litegrann om Palma senast jag var inne här och lovade återkomma med lite restaurangtips. Kanske är helt fel årstid att göra det men jag kan inte låta bli ändå att tipsa om mina ställen. 
 
 
 
Här sitter vi på El Camino, en tapasrestaurang där vi varit en gång tidigare. Helt fantastiskt ställe och ett riktigt skådespel att vara här. Man sitter vid en lång bardisk och har full insyn när personalen fixar maten. Denna gången delade vi på lite olika rätter och bland annat friterad zucchiniblomma med getost i, riktigt riktigt gott. Jag har filmat ganska mycket här men tyvärr kan jag inte ladda upp filmen så det blir lite småtaskiga bilder i stället. Zucchiniblomman missade jag att ta ett foto på innan vi högg in tyvärr. De har även tonfisktartar med avokado på menyn och det har jag redan bestämt mig för att ta in nästa gång jag är där. 
 
 
Vi bodde på hotel Cort som ligger väldigt bra till vid Rådhuset och jag har länge drömt om att bo här. Frukosten fick man välja från meny och det är ju lite mysigt. Första morgonen valde jag avokadamacka med tomat och även en omelett. Det visade sig vara dubbla mackor och omeletten var ganska mäktig så man var proppmätt efter denna frukost. 
 
(null)
 
 
(null)
 
Nästa morgon blev det ägg och bacon, så fint upplagt!
 
(null)
 
Trappan upp till poolen men det var inte riktigt läge att hoppa i där. Vattnet var iskallt och det var det även på vårt rum men det fixade de till rätt snabbt första dagen när vi satt och åt frukost. 
 
 
(null)
 
(null)
 
Dubbeldusch på rummet och häftigt kakel.
 
 
(null)
 
En kväll åt vi tapas igen på Tast där vi inte varit förut. När det är mer högsäsong brukar det vara fullsatt här men nu gick det bra att få ett bord även om det ändå var ganska mycket folk här, det var ju fredagkväll. Tortillas, kroketter, sparris bland annat åt vi. 
 
(null)
 
Den bästa upplevelsen var ändå en ganska nyöppnad italiensk restaurang som ligger i Santa Catalina och heter Giromatto. Jag åt en av mina favoriträtter Saltimbocca alla Romana. Har jag väl skrivit om här tidigare, men det är ju kalvkött, prosciutto, salvia som kokar lite lätt i vitt vin. 
 
(null)
 
Här är jag i slutet av måltiden när jag kom på att ta fram telefonen. Om ni visste vad gott det var, alla dessa smaker som kom fram och det smakade precis som jag hoppats det skulle göra. C åt pasta Rigatoni. Ett nytt ställe vi besökt som också kommer bli fler gånger.