Efter att vi checkat ut i Antibes tog vi tåget till Saint-Raphaël. Så fint att åka tåg och se all den fina utsikten runtomkring. Måste säga att det fungerar väldigt smidigt att åka tåg i både Frankrike och Italien. Tågen kommer oftast i tid och ofta är det rymliga säten och betydligt bättre standard än vi har i Sverige tycker jag, åtminstone på de tåg jag åkt under senare år. 
 
(null)
 
Här på Hotel du Soleil bodde vi i 3 nätter, vi hade rummet längst upp till vänster. Även detta hotell ägs av svenskar, här är det två svenska trevliga tjejer som är kockar och har haft hotellet sedan 2017 om jag minns rätt. Både här och på hotellet i Antibes kändes det som att jag är med i en film. Vet inte var den känslan kommer ifrån, men så är det. Det här hotellet tycker jag känns italienskt även om stilen kallas Belle Epoque. Ser ni vilken intensivt blå himmel det är? 
 
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
 
(null)
 
Den fina frukosten åt vi ute på altanen och serverades vid bordet. Osten som serverades var comté som var nytt för oss. Nu växlar vi här hemma mellan den och manchego. 
 
 
(null)
 
Nackdelen här är väl att hotellet låg en bit från centrum. Det tog cirka 20 minuter att gå ner till gamla stan och lite längre på hemvägen eftersom det ligger uppe på höjden. Under sommarmånaderna serverar tjejerna mat på hotellet men nu när vi var här i början av oktober hade man slutat med det. Så det blev två gånger om dagen vi promenade ner till stan. Lite kämpigt när det är varmt, vi hade 29 grader en dag. Går ju i och för sig att ta en taxi hem på kvällen men det slutade alltid med att vi gick ändå. 
 
(null)
 
(null)
 
 Gamla hamnen i Saint-Raphaël. Här finns gott om restauranger att välja på. Saint-Raphaël är ihopbyggt med Frejus som vi promenerade till en dag. 
 
(null)
 
 
 
 Fint och fräscht hotellrum var det också med nyrenoverat badrum. Missade tyvärr att ta lite foton från rummet, det blev bara detta. 
 
Efter tre nätter här tog vi tåget igen, denna gång till Nice som jag visar bilder från nästa gång.