I söndags gjorde vi pasta efter ett recept som jag hittat hos Sofia Wood, alltså pappardelle, syrad grädde och svartkål bland annat. Det är så himla gott alltså. Till det kan man ju ha burrata eller mozarella om man vill. Vi tog burrata och kände oss lite lyxiga på söndagsmiddagen. Burrata för den som inte vet är ju mozarellaost med krämig grädde inuti, till det olivolja, svartpeppar och flingsalt, lite tomater och basilika. 
 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Om jag hittar papardelle som färsk pasta så köper jag det, tycker det är stor skillnad jämfört med vanlig. Jag gillar den från Garant som syns på bilden ovan. 
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
 
Bilden har jag kopierat från Sofias instagram eftersom jag inte har någon egen bild. Det här måste ni testa, det är supergott, jag lovar! Receptet finns här.
 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej