I torsdags hade vi bokat in oss på vinprovning i Båstad. Yvonne och Micke som har La Belle Vue i Frankrike hade tagit med sig Madame C och Christophe, som är vinbönder i Languedoc, till vinprovningar i Sverige och vi bokade alltså in oss på en provning. Vi har ju tidigare köpt vin av både Christophe och Madame C och den senare har vi ju också besökt på hennes vingård när vi var på La Belle Vue. Goda viner hos båda vinbönderna visste vi ju sedan innan men nu fick vi också prova några nya viner. Känns ju fantastiskt bra att man vet vem som står för vinet. Inte ett enda foto tog under provningen tyvärr. 
 
På fredagmorgonen åt vi frukost på cafe och bistrot Continental i Båstad som är franskinspirerat. Vi har besökt ett par gånger i somras när vi ätit lunch men denna gången blev det alltså frukost. 
 
 
 
(null)
 
Visst är de fina de här underläggen?
 
 
 
Jag smakade på deras goda franska yoghurt och tog också en omelett. C åt croissant och omelett även han, gott och mätt blev man också. Continental är ett gammalt anrikt café i Båstad men på senare år har det bytt ägare några gånger men i den här tappningen tror jag det kommer leva kvar länge. Fantastiskt trevlig ägare och personal och alltid något nytt på gång. Rekommenderar verkligen ett besök här. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 Efter frukosten var det dags att åka tillbaka till stugan och packa ihop det sista innan vi for hemåt igen. På lördagen kom ett av barnbarnen som ville sova hos oss och på kvällen hade vi även lite födelsedagsfirande. 
 
Ha nu en bra vecka! 
 
 
 
båstad, continental, labellevue,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej