Hej! Hoppas allt är bra med er. Nu har vi kommit in i augusti, sista sommarmånaden. Lite sorgligt, det går så snabbt men vi har ju ändå haft en bra ledighet här nere i stugan.
I dag tänkte jag tipsa om en förrätt som vi ätit både fredag och lördag. Det är Bresaola med parmesan- och tryffelkräm. Åh hjälp vad gott det är! Jag har hittat receptet hos Katarina König. Tack för detta!

Bresaola är skivat lufttorkat nötkött som finns i charkdisken. Så gott och enkelt att göra den här förrätten. Jag har ätit det ett par gånger i Italien när det serverats på hotell. Har inte kommit underfund med vad krämen varit även om jag frågat men
nu vet jag. Det är ganska hårt vispad creme fraiche i receptet fast jag hade smetana hemma och tog det. Lova att ni testar!
Till huvudrätt i lördags blev det saltimbocca som jag väl skrivit om tidigare. Italienskt ikväll alltså. Ja även vinet är italienskt och detta rödvin kan jag också rekommendera.

Innan maten fick man också ta lite snacks, den nya besattheten med oliver och marconamandlar. Mycket god mat den här helgen alltså 😍
Kommentera