Förra veckan skulle vi ju egentligen varit på semester i Italien men det blev ingen resa den här hösten. I stället tog vi ledigt och åkte ner till stugan. Finns alltid något att göra där och dessutom hade vi verkligen fint väder med upp till 22 - 23 graders värme. Inten riktigt som i Italien förstås men ändå, faktiskt lika varmt som vi hade vissa dagar i somras. 
 
En dag gjorde vi en utflykt till Mölle, brukar ju bli en gång varje sommar vi åker dit. Vi var dock inte där i somras så det passade ju bra nu. 
 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
(null)
 
Det har kommit till en ny byggnad nere vid hamnen sedan vi var här sist. Här har Henrik och Emma Zetterberg öppnat en baguetteria, för den som inte vet är ju Henrik Z före detta hockeyproffs och Emma var ju en gång i tiden med i Robinson. 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Det var inte öppet när vi var här men jag tyckte byggnaden var jättefin, passar i färgerna med Mölle, badort och modellen på byggnaden har även lite amerikavibbar tycker jag. 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Och här är det italienvibbar
 
 
(null)
 
Vi tog en promenad upp till Grand hotell och beundrade utsikten, helt fantastiskt. 
 
Jag har ju gjort ett lite mer utförligt inlägg tidigare om Mölle om man vill läsa mer. 
 
Och vill man läsa mer om våra tidigare septemberresor kan man läsa här och här från Italien förra året och här kan man läsa när vi var på La Belle Vue i Frankrike för 2 år sedan här, här och här. 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej